HVORDAN BLIR JEG MEDLEM?


1 - Du sender en mail til kontakt@norske-birmavenner.com med ditt navn, postadresse og stamnavn (om du har). har du allerede betalt medlemskontingenten er det fint dom du sender med en kopi av kvittering.2 - Medlemskontingenten betales til konto 6039 08 07948, husk å merke betalingen med ditt navn og type medlemskontingent. Kontingentåret for NBV går fra 01.06. - 31.05. Ved problemer med betaling eller behov for SWIFT eller IBAN, ta kontakt med kasserer@norske-birmavenner.com.


Utenlandske medlemmer kan ta kontakt med kasserer for betalingsalternativer.


Følgende medlemskapstyper er tilgjengelig:
Hovedmedlem kr 350,-
Familiemedlemskap (hovedmedlem + inntil 2 familiemedlemmer fra samme husstand og familie) kr 400,-
Vervet medlem kr 175,-*

*eksisterende medlemmer i Norske Birmavenner kan verve nye medlemmer til halv pris første året. Se § 3.4 i våre vedtekter for ytterligere informasjon om hvordan et slikt medlemskap opprettes.3 - Så snart kasserer bekrefter at kontingenten er betalt vil du motta velkomstbrev med ytterligere informasjon, samt en oppdretteravtale du må skrive under på om du er oppdretter og ønsker å stå med i vår oversikt.


MERK at foreningen er åpen for alle som har interesse for vår vakre rase, uavhengig av om de eier en birma selv eller ikke.

SOM MEDLEM FÅR DU:


  • To nummer av Birmaposten (sommer og jul)
  • Adgang til vår lukkede Facebookgruppe som kun er for betalende medlemmer (og Æresmedlemmer)
  • Som oppdretter får du muligheten til å stå med i NBVs oppdretterliste, både på hjemmesiden og i andre publikasjoner. Dette forutsetter at du bekrefter at du vil følge "Retningslinjer for oppdrettere i Norske Birmavenner" (blir sendt til deg ved innmelding om du oppgir at du er oppdretter).
  • Mulighet til å delta i konkurranser som Årets Birma, Årets Selskapskatt og andre konkurranser/aktiviteter ekslusivt for medlemmer.
  • Rabattert påmeldingsavgift til Hobbyutstilling eller andre lignende arrangement som også er åpen for ikke-medlemmer.
  • Få tildelt pokal/medalje el.l. for BIV, NOM og BIS på utstillinger hvor NBV er tilstede med stand, samt titteldiplom og kokarde for titlene SC, SP, JW, DVM, DSM, DSW, NW osv ved innmelding av resultat til foreningen på kontakt@norske-birmavenner.com
  • Mulighet til å delta på Årsmøtet som avholdes hvert år før den første april.


Del denne siden